Afrika er tættere på end du tror

Der er ikke så langt til Afrika, som der har været – heller ikke når du skal drive virksomhed, importere eller eksportere. Som grundlægger af LN Consult er det min ambition at hjælpe danske virksomheder med at få øjnene op for det store og uudnyttede markedspotentiale på det afrikanske kontinent.

Jeg brænder for at bygge bro og skabe kontakt, udvikling og forretning mellem danske og afrikanske virksomheder. Med udgangspunkt i mit vidtstrakte netværk hjælper jeg din virksomhed godt i gang på det afrikanske vækstmarked.

Mit netværk er min styrke

Både privat og professionelt er jeg den fødte netværker. Derfor er min virksomhed bygget op omkring en stærk tro på, at viden vokser ved at blive delt. Til grund for min forretning ligger også en stærk etik og en tro på, at det er muligt at skabe forretning, der tilgodeser alle parter.

Jeg er født i Tanzania og har gennem de seneste 30 år boet i Danmark. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har de seneste år arbejdet som leder og med integration. Jeg har desuden efteruddannelse inden for mentorskab, organisation og kommunikation.

Kontakt mig i dag til et uforpligtende møde om din forretningsidé.

Tlf. 41 65 60 86
mail@lnconsult.dk

Mange venlige hilsner
Leonida Nielsen

Mulighedernes kontinent

Danmark halter bagefter resten af EU, når det kommer til eksport til Afrika. En rapport fra Dansk Industri viser imidlertid, at der er store økonomiske gevinster at hente, hvis danske virksomheder bliver bedre til at udnytte de kommercielle muligheder på det afrikanske kontinent.

LN Consult | CVR: 35704426 | Aarhus - Denmark | Tlf.: +45 41 65 60 86